vrijdag 2 juni 2017

Wallhausen

Nog een prachtige dag. Het weer was zoals alle dagen deze week. In de ochtend redelijk koel en in de middag rond de dertig graden. De rit ging vandaag gelukkig een keer niet langs drukke wegen, maar grotendeels langs de mooie kust. Die verkeerswegen waren andere dagen wel vaak een stoorzender. Aan de ene kant de vogeltjes, die in mei altijd zo mooi zingen en aan de andere kant het verkeer, dat voorbij raast. Het zou makkelijk zijn als je dat oor dan dicht kan doen of naar beneden kan klappen!
Maar vandaag was het zoals we gewend zijn:  weg van het verkeer en door mooie gebieden.
We kwamen langs het bloemeneiland Mainau, maar de entree van bijna € 20,00 pp vonden we toch wel wat hoog. Bert was er al een keer als fietsbegeleider en hij vond het niet geweldig en bovendien: we zijn kortgeleden in de Keukenhof geweest en dat is toch het allermooiste! We fietsten dus door en dat was ook mooi en onderweg zie je ook hele mooie bloemen, gewoon in het wild.
We waren vanochtend trouwens wel blij dat we bij die mopperpot van een hotelbaas vandaan waren. We hebben hem vanochtend gelukkig niet gezien, zodat we niet aangesproken werden als kleine kinderen. We zullen hem niet snel vergeten..
Nu zijn we in een mooi hotel in Wallhausen, aan de oever van het meer, ook nog met een overdekt balkon, want zojuist regende het even. Bovendien: gratis wifi, dit keer van harte gegund.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.