zaterdag 3 juni 2017

Terug in Ueberlingen

Ook deze laatste fietsdag was het prachtig weer. Gezien het feit dat we aardig wat keertjes flink moesten klimmen (meteen na het ontbijt nog wel), was het wel weer wat te warm. We kwamen zojuist in Ueberlingen aan en Bert is meteen onder de douche gegaan. Mijn stukje moest er eerst "uit", want anders vergeet ik het, dus ik ga zo dadelijk.
Het was ook een mooie rit, gelukkig niet steeds langs de weg, want het is hier vanwege Pinksteren flink druk geworden.
Morgen zijn we ook nog hier en we maken er een mooie, rustige zondag van. Het weer is minder belangrijk, want deze stad is mooi en heeft wel wat te bieden. Als het regent, zoeken we een mooi museum op of iets dergelijks. Meestal lopen we ook nog wel even een kerk binnen. De RK-kerken zijn erg druk (een beetje zoals in Oostenrijk), maar de evangelisch-lutherse kerken zijn eenvoudig, maar ook best mooi. Maandag rijden we weer naar huis, met de fietsen achterop. Dat vinden we beiden niet leuk, want we houden erg van de natuur en de buitenlucht en lekker bewegen, maar gelukkig hebben we die "tik" alletwee.
Op de foto's: er wordt hier veel fruit gekweekt en ook is er veel druiventeelt. Één foto laat de fruitbomen zien. De andere is ons "lunch-terras", een mooie zomerse sfeer.
De vakantie zit er weer bijna op, in ieder geval voor wat fietsen betreft, maar de zomer is nog lang niet aan zijn einde, dus fietsen gaan we zeker nog wel!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.