zondag 4 juni 2017

De laatste dag aan het Bodenmeer

Gisteravond, na alweer een hete dag, barstte er een heftig onweer los. Het heeft uren geduurd en het regende en het waaide heel erg. Ook vanochtend was het nog regenachtig. We zagen andere mensen fietsen door de regen en we waren blij dat wij dat helemaal niet meemaakten deze week, al hoort het een beetje bij een fietsvakantie, maar fijn is het niet! We besloten een mooi slot te bezoeken in de plaats Heiligenberg. Het slot wordt nog bewoond en is eigendom van de rijkste familie in Duitsland, de familie von Fürstenberg. Wat een rijkdom, allemaal uit de late Middeleeuwen. Veel Duitse Renaissance-kunst en versieringen. Helaas mochten er binnen geen foto's genomen worden.
Toen we naar buiten kwamen, regende het weer dat het goot en dat was jammer, want het lag heel hoog en er was eerst een prachtig uitzicht over de Bodensee. Gelukkig nam ik voor die tijd nog een foto, tussen de bomen door.
Vanmiddag werd het weer heel mooi weer, maar wel veel minder heet. De boten op het meer varen af en aan en we hebben als laatste een rondvaart van iets meer dan een uur gemaakt.
Nog een paar foto's van deze laatste dag hieronder.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.