dinsdag 30 mei 2017

Oostenrijk

Op (alweer) een warme dag zijn we dan vandaag in Oostenrijk aangekomen. Het was een korte tocht van een kleine dertig kilometer naar het plaatsje Höchst.
De rit ging voornamelijk langs het water en dat geeft verkoeling. Vanwege het kleine aantal kilometers hebben we lekker even aan het meer gelegen, want er is overal veel gras en er zijn veel bomen, die schaduw geven. Op onze leeftijd is veel in de zon zitten niet zonder gevolgen: overal verschijnen bruine vlekken, die er nooit waren. Bij mij is dat in ieder geval zo en Bert wordt heel snel knalrood, dat is ook niet mooi om te zien.
Op de foto's zie je de bergen van Oostenrijk en Zwitserland. Morgen zijn we in Zwitserland, een stuk dat we in één dag willen doen, want de prijzen voor overnachtingen zijn daar heel hoog! Vandaar dat we vandaag maar weinig kilometers reden.
Op een andere foto staat een stroomversnelling in de rivier de Bregenzer Ach, een rivier die in het meer uitmondt.

We hebben enorm veel geluk met het weer tot nu toe en dat terwijl we thuis nog dachten: we gaan maar niet, want de weersverwachting is niet best! Het kan niet komen doordat we het verdiend hebben met hard werken, maar het is regelrechte mazzel dat we al twee prachtige fietsdagen hadden!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.